slide overlay

Actueel

 • Werkvormen over dood en herinneren

  27 oktober 2016

  Werkvormen over dood en herinneren Op 2 november is het Allerzielen. We herdenken de overledenen. In deze drie nieuwe werkvormen krijg je tips om ook met de jeugd aan de slag te gaan met de thema's 'dood' en 'herinneren'.
  Lees verder
 • Aanbieding van de week: Kerstmusical Mama Maria!

  24 oktober 2016

  Aanbieding van de week: Kerstmusical Mama Maria! Het is feest want JOP bestaat 10 jaar. Daarom deze week (24 t/m 30 oktober) weer een mooie aanbieding: de Kerstmusical Mama Maria voor maar € 35,- (i.p.v. € 45,-).
  Lees verder
 • Aanbieding van de week: dvd-serie Chi Rho

  17 oktober 2016

  Aanbieding van de week: dvd-serie Chi Rho JOP bestaat 10 jaar en trakteert je de komende weken op 10 aanbiedingen. Deze week (t/m 24 oktober) kost de dvd-serie Chi Rho slecht € 49,90. Bestel snel!
  Lees verder
 • Werkvormen Advent

  13 oktober 2016

  Werkvormen Advent Advent is dromen. Dromen dat Jezus zal komen. Sta jij daar bij stil met de kinderen en jongeren? Vaker wordt er gesproken over kerst en de kerstgedachte dan aan de tijd die daaraan vooraf gaat.
  Lees verder
 • Kinderen en angst

  13 oktober 2016

  Kinderen en angst Sinds enkele dagen wordt ook Nederland opgeschrikt door enge clowns die mensen op straat de stuipen op het lijf jagen. Is het verstandig om hierover in gesprek te gaan met je kinderen of wakker je daarmee juist angst aan?
  Lees verder
 • JOP-materialen in de aanbieding

  10 oktober 2016

  JOP-materialen in de aanbieding De komende weken zet JOP in het kader van haar 10-jarig jubileum een aantal scherpe aanbiedingen online. Benieuwd naar de acties? Lees dan verder!
  Lees verder
 • Karakterspel voor tieners

  6 oktober 2016

  Karakterspel voor tieners Aan de slag met karaktervormende activiteiten voor tieners? Misschien is Karakterspel.nl iets voor jouw tienergroep.
  Lees verder
 • Sirkelslag KIDS

  6 oktober 2016

  Sirkelslag KIDS Save the date: vrijdagavond 18 november 2016. Dan kun je weer Sirkelslag KIDS spelen, hét spannende interactieve spel voor groepen kinderen van ca 8 t/m 12 jaar. Wordt jouw team de winnaar van een van de drie Sirkelslagbekers?
  Lees verder
 • Tips voor jouw jeugdwerk

  6 oktober 2016

  Tips voor jouw jeugdwerk Ontdek tien handige tips voor verschillende gebieden van jouw jeugdwerk.
  Lees verder
 • Re-search & Re-act: 10 november

  6 oktober 2016

  Re-search & Re-act: 10 november Wil je in één dag helemaal bijgepraat worden over actuele onderzoeken rond jeugd en kerk? Kom dan op donderdag 10 november naar Re-search & Re-act op de CHE in Ede.
  Lees verder

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van JOP. Meld je hier aan.