slide overlay

Actueel

 • Thema-avond jongeren en echtscheiding

  17 januari 2017

  Thema-avond jongeren en echtscheiding De HGJB (Hervormd-Gereformeerde Jeugdbond) organiseert op 19 februari in Voorthuizen en op 2 februari in Reeuwijk een Pastorale thema-avond over het thema 'jongeren en echtscheiding'.
  Lees verder
 • Als iemand een einde aan zijn leven heeft gemaakt...

  17 januari 2017

  Als iemand een einde aan zijn leven heeft gemaakt... Naar aanleiding van de zelfmoord van een Bossche docent en enkele weken daarvoor de zelfmoord van een gepeste leerling schreef JOP een aantal ideeŽn om met je groep tieners in gesprek te gaan over suÔcidale gedachten, zelfmoord en rouw.
  Lees verder
 • JOP nu ook s'avonds bereikbaar

  17 januari 2017

  JOP nu ook s'avonds bereikbaar Vanaf 1 januari kun je voor al je vragen over materialen, programma's en trainingen voor jouw jeugdwerk ook 's avonds terecht bij JOP.
  Lees verder
 • "Sirkelslag YOUNG is het hoogtepunt in ons jeugdwerk"

  17 januari 2017

  "Sirkelslag YOUNG is het hoogtepunt in ons jeugdwerk" In Apeldoorn kijken de jongeren al weer uit naar vrijdagavond 3 februari. Dan speelt de jeugd van verschillende kerken gezamenlijk Sirkelslag YOUNG.
  Lees verder
 • Klokkenluiders gezocht

  17 januari 2017

  Klokkenluiders gezocht Ernst en Bobbie willen het record klokluiden breken! Dat kunnen ze niet met zín tweeŽn, daar hebben ze jou voor nodig! Ben of ken je een kind dat van herrie maken houdt? Kom dan zaterdag 21 januari samen naar Utrecht.
  Lees verder
 • 40dagentijd- en Paasprojecten

  17 januari 2017

  40dagentijd- en Paasprojecten Ben je op zoek naar ideeŽn om met kinderen en jongeren aandacht te besteden aan de 40dagentijd en Pasen? JOP helpt je op weg en zet de verschillende methoden op een rij.
  Lees verder
 • Aan de slag met Prayer Night 2017

  23 december 2016

  Aan de slag met Prayer Night 2017 Van 15 Ė 22 januari is het de Week van Gebed. Op initiatief van de Raad van Kerken bidden christenen wereldwijd. Eenheid is het doel. MissieNederland stimuleert jongeren om samen te bidden en biedt materiaal voor een Prayernight.
  Lees verder
 • Nieuwe vacatures bij JOP

  22 december 2016

  Nieuwe vacatures bij JOP Op zoek naar een nieuwe uitdaging in het jeugdwerk? Op de website van JOP staan weer een aantal vacatures online.
  Lees verder
 • Nieuwe Provider items

  21 december 2016

  Nieuwe Provider items De nieuwe Provider items van december 2016 staan online. Provider is de keuzecatechese voor 12- tot 16-jarigen. Abonnees van Provider hebben gratis toegang. Niet-abonnees kunnen deze items tegen een geringe vergoeding bestellen.
  Lees verder
 • Holy moly: materiaal voor braderie of festival

  21 december 2016

  Holy moly: materiaal voor braderie of festival Wil je je als kerk presenteren in je dorp of stad maar weet je niet goed hoe? Samen met zes verschillende kerken bedacht JOP zes vormen onder de naam 'Holy Moly'. Je kunt ze gebruiken op braderieŽn en festivals.
  Lees verder

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van JOP. Meld je hier aan.