slide overlay

Actueel

 • What's in the bush: zaterdag 28 mei in Enschede

  24 mei 2016

  What's in the bush: zaterdag 28 mei in Enschede Heb je a.s. zaterdag 28 mei nog vrij in je agenda en ligt Enschede binnen bereik? Kom dan samen met kinderen en jongeren van 10 tot 16 jaar naar "What's in the bush".
  Lees verder
 • Nieuwe vacatures bij JOP

  24 mei 2016

  Nieuwe vacatures bij JOP Kom jij ons team versterken? Of heb je iemand in je netwerk die affiniteit heeft met kinderen en jongeren? Bij JOP hebben we weer een aantal leuke vacatures
  Lees verder
 • CHE-studenten presenteren onderzoek "Intergenerationeel vieren"

  17 mei 2016

  CHE-studenten presenteren onderzoek "Intergenerationeel vieren" Wat kan de Protestantse Kerk in Nederland leren van de manier waarop Kliederkerk verschillende generaties betrekt? Krista Vreugdenhil en Janneke Buitenhuis overhandigden vandaag hun afstudeerrapport aan het moderamen van de Protestantse Kerk.
  Lees verder
 • What's in the Bush? 21 mei

  13 mei 2016

  What's in the Bush? 21 mei Ben je op zoek naar een leuke seizoensafsluiter met de jeugd en ligt omgeving Twente binnen bereik? Dan kun je op zaterdag 21 meedoen met Whats in the Bush? in Mander (Overijssel).
  Lees verder
 • Jeugdleidersinloop EO-Jongerendag

  10 mei 2016

  Jeugdleidersinloop EO-Jongerendag Gaat jouw hart sneller kloppen van werken met jongeren? En bezoek jij op 4 juni met je jeugdgroep de EO-Jongerendag? Dan ontmoeten we je graag bij de Jeugdleidersinloop. Je wordt ontvangen door jeugdwerkadviseurs van JOP, HGJB en Youth for Christ.
  Lees verder
 • Gezocht: ideeŽn voor invulling catechese

  10 mei 2016

  Gezocht: ideeŽn voor invulling catechese Ken jij een Protestantse gemeente die op een andere manier vorm geeft aan catechese? Dan is JOP op zoek naar jouw verhaal.
  Lees verder
 • Sluit het seizoen af met deze nieuwe werkvormen

  10 mei 2016

  Sluit het seizoen af met deze nieuwe werkvormen De tijd vliegt voorbij. Voor je het weet is het tijd om het seizoen af te sluiten. JOP geeft alvast wat ideeŽn voor seizoenafsluiters voor verschillende leeftijdsgroepen.
  Lees verder
 • Nieuwe werkvormen voor Pinksteren

  3 mei 2016

  Nieuwe werkvormen voor Pinksteren Binnenkort is het Pinksteren. JOP maakte drie nieuwe werkvormen om met kinderen en jongeren na te denken over de betekenis van Pinksteren in hun persoonlijk leven.
  Lees verder
 • Actuele vacatures

  25 april 2016

  Actuele vacatures Op zoek naar een nieuwe uitdaging in het jeugdwerk? Of ken je iemand? JOP heeft een vacature van jeugdwerker in Soest. Daarnaast zoekt JOP vrijwilligers voor festivals en een filmstagiaire.
  Lees verder
 • 16+ Challenge Zuid-Holland

  25 april 2016

  16+ Challenge Zuid-Holland Wil je met een groep 16+ers aan de slag? Werken aan groepsbinding, geloofsverdieping en zelfleiderschap? Misschien is dit een mooie kans. PGCJ Zuid-Holland en JOP willen graag in Zuid-Holland twee groepen een tijdje begeleiden in een 16+challenge.
  Lees verder