slide overlay

Training Actieve werkvormen

Zoek je manieren om dichter bij je jeugd te komen en wil je gelijk je bijeenkomst op een leuke manier vormgeven? Dan is de trainingen Actieve werkvormen iets voor jou.

Introductie
Doelen
Doelgroep
Duur
Investering
Minimum aantal deelnemers
Advies
Direct inschrijven

Introductie
Misschien herken je het wel: dat groepje jongens in je kindernevendienst dat vooral met elkaar bezig is en niet met wat jij wilt brengen. Of je hebt een tienergroep die braaf luistert en gewenste antwoorden geeft, maar écht de diepte in lukt maar niet. Je zoekt manieren om dichter bij je jeugd te komen en wil gelijk je bijeenkomst op een leuke manier vormgeven. Fris je kennis van de leefwereld van jouw jeugdgroep op en leer gelijk hoe je daar met actieve werkvormen dicht bij kunt aansluiten. De Training Actieve werkvormen traint je hierin en je gaat er zelf mee aan de slag!

Doelen

  • Opfrissen van kennis van leefwereld kinderen en tieners.
  • Actieve en creatieve werkvormen leren kennen en inzetten in je jeugdgroep.
  • Uitproberen van actieve werkvormen met elkaar en zo ervaren wat deze werkvormen met je doen.

Doelgroep
Vrijwilligers of professionals die werken met kinderen en jongeren in clubwerk, gespreksgroep, catechese, kindernevendienst, jeugdkerk of soos.

Duur
Één dagdeel

Investering
€ 125,-

Is de deelnemersgroep groter dan 12 personen? Dan wordt er per extra deelnemer een kleine bijdrage voor het deelnemersmateriaal (reader) in rekening gebracht, klik hier (onder tarieven extra cursusmappen).

Aantal deelnemers
6-18

Advies 
Neemvoor advies contact op met een medewerker van het team Ondersteuning Gemeenten van de Protestantse Kerk. Of bel 030 - 880 1503 of mail naar info@jop.nl.

Direct inschrijven voor 'Training actieve werkvormen'

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van JOP. Meld je hier aan.