slide overlay

Veelzijdig vaderschap

Tijdens deze inspiratieworkshop maak je o.a. kennis met de vijf rollen van een vader en gaan we met elkaar in gesprek rond de vraag op welke wijze(n) gezinsleden (ouders én kinderen) betekenisvol kunnen zijn voor zichzelf, een ander en hun omgeving.

Vaderschap is (samen met moederschap) de oudste en meest uitdagende vorm van leiderschap. Daarbij kan het gezin worden gezien als een mini-samenleving en onze samenleving als groot gezin. Omdat opvoeden al uitdagend genoeg is van zichzelf, is een heldere en gemeenschappelijke manier van spreken hierover geen overbodige luxe.

Inhoud workshop
Tijdens deze inspiratieworkshop maak je o.a. kennis met de vijf rollen van een vader en gaan we met elkaar in gesprek rond de vraag op welke wijze(n) gezinsleden (ouders én kinderen) betekenisvol kunnen zijn voor zichzelf, een ander en hun omgeving. En is er daarin een verschil tussen vaders en moeders? Ook wordt duidelijk hoe deze rollen een concrete invulling zijn van het liefhebben met heel ons hart, ziel, kracht en verstand (Markus 12:30).

Na afloop ben je in het bezit van een 5R Persoonlijk Profiel dat je kunt gebruiken in gesprek met je vrouw en kinderen… met als het goed is een groeiend overzicht, inzicht en uitzicht op de soms vermoeiende, maar ook schitterende verantwoordelijkheid van het vader-zijn.

Doelgroep
(Toekomstige) vaders

Duur en investering:
De workshop duurt 1 dagdeel (2,5 uur) en kost 125 euro.

Klik hier om de workshop voor vaders aan te vragen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van JOP. Meld je hier aan.